Search

My name is Nicky.
Nice to meet You.

Hola! Ik ben Nicky, het gezicht achter The Media Monkey. Ik ben een 24-jarige creatieve en enthousiaste social media lover die is opgegroeid in Zeeland, maar nu ook in Rotterdam woont. Ik ben gek op het strand, maar ook op de stad. Ook ben ik dol op reizen en nieuwe mensen leren kennen.

Een jaar geleden stond ik op de stoep van de Kamer van Koophandel om mijn passie voor fotografie, social media en het creëren van content verder te kunnen ontwikkelen. Tijdens dit jaar heb ik onwijs veel geleerd en ervaringen opgedaan. Zo heb ik mijn opleiding Crossmediale Communicatie afgerond, mijn afstudeerstage bij Goede Tijden, Slechte Tijden mogen uitvoeren, voor vele verschillende opdrachtgevers mogen werken en met name mijn netwerk flink uitgebreid.

Toen ik begon met The Media Monkey kreeg ik hier gelijk heel veel positieve reacties over. Ik mocht gelijk aan de slag bij Phone Repair Zeeland, Klimbos Zeeuwse Helden en Inner Vitamins met het beheren van hun socialmediakanalen en voor Vlotr mocht ik de content strategie bepalen. Dit waren hele leuke en uitdagende opdrachten waardoor ik alleen nog maar meer gemotiveerd raakte om The Media Monkey uit te breiden.

Nu ik ben afgestudeerd, heb ik onwijs veel zin om fulltime te te knallen voor mijn onderneming. Daarom start ik nu ook met het maken van eigen gifjes, eigen Instagram filters, zakelijke video’s én ben ik in te zetten als freelancer voor diverse opdrachten. Ben jij de volgende uitdaging voor deze monkey?

Ja, dat ben ik!
The Media Monkey gebruikt cookies om de website te analyseren en te verbeteren.