Search

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Wij vergroten jouw online zichtbaarheid

Als ondernemer heb je natuurlijk veel zaken aan je hoofd waardoor social media vaak op de achtergrond verdwijnt. Dit is volkomen begrijpelijk, zeker omdat het creëren van content veel tijd in beslag kan nemen. Daarom denken wij graag met je mee!

Van het beheren van jouw socialmediakanalen tot het creëren van content, van het maken van zakelijke video’s tot het maken van jouw eigen GIFjes, The Media Monkey helpt je graag. Wij zorgen dat jouw online zichtbaarheid wordt vergroot.

Zo hoef jij je geen zorgen meer te maken of je online wel goed zichtbaar bent en nemen wij het beheer van jouw socialmediakanalen over. Hierdoor hou jij meer tijd over van de rest van de to-do lijst!

Naast gebruik te maken van onze diensten, is The Media Monkey ook in te huren als freelancer! Heb jij (tijdelijk) een extra online redacteur, communicatiemedewerkster of social media manager nodig? Neem dan zeker eens contact met ons op voor meer informatie.

Spice it up

Social Media Beheer en Content Creatie

Wij nemen jouw socialmediakanalen uit handen zodat jij nergens meer naar om hoeft te kijken. Wij komen op locatie langs om content te creëren en zorgen ervoor dat er met behulp van een content kalender consistent gepost wordt op jullie kanalen.

Strategic

Content Strategie

Kun jij wel eens wat extra hulp gebruiken voor jouw socialmediakanalen, maar wil je de touwtjes niet compleet uit handen geven? Wij helpen jou door het opstellen van een content strategie. Zo krijg je overzichtelijk te zien hoe jij jouw socials kan verbeteren en wat voor soort content jouw doelgroep graag wilt zien.

GIF it all

Eigen GIFjes voor jouw brand

Gifjes zijn tegenwoordig niet meer bij de Instagram stories weg te denken, maar wist je dat je ze ook in kunt zetten op je website, in een presentatie, in je emailhandtekening of in je nieuwsbrief? Ze versterken jouw merk en creëren een vertrouwensband, doordat het een stuk persoonlijker is dan alleen een platte tekst.

#Yesfilter

Jouw eigen Instagram filter

Je hebt vast wel eens van de #nofilter gehoord. Deze hashtag is super populair omdat onwijs veel mensen gebruik maken van filters op Instagram. Het is dus eigenlijk uniek als jij géén filter gebruikt op dit platform. Met een eigen Augmented Reality (AR) filter voor jouw business vergroot je je naamsbekendheid en kun je heel makkelijk je interactie verhogen.

Freelancer

Freelance opdrachten

The Media Monkey is dol op ondernemen, maar vind het te gek als ze in een team mag meewerken! Ik ben graag de helpende hand die jij zoekt. Heb jij hulp nodig bij een online redactie of ben jij op zoek naar een social media manager? Komt jouw team tijdelijk een online marketeer te kort of heb jij een communicatiemedewerkster nodig? Deze monkey helpt je graag!

The Media Monkey gebruikt cookies om de website te analyseren en te verbeteren.